Cégismertető Bemutatkozás - A cégről - A cégnév eredete - Sport

Bemutatkozás

imgLászló Attila vagyok a Jászmetál 2000 Kft. tulajdonosa és ügyvezetője. A cégemet hosszú évek óta úgy próbálom építeni, fejleszteni, hogy a megrendelőim minél komplexebb szolgáltatást kapjanak a cégemtől. Ennek érdekében a cég 4 területre tagolódik.

• acélszerkezetek gyártása
• építőipari tevékenység
• műszaki iparcikk bolt
• webshop

A gépek gyártásához felhasznált anyagokat a műszaki boltban kialakult kapcsolatrendszeren keresztül lényegesen olcsóbban tudom beszerezni, mint a versenytársaim. Ezzel is az Önök érdekeit szolgálva. Bízom abban, hogy az általam vezetett cég és Ön sikeresek lesznek.

A cégről

imgA Jászmetál 2000 Kft. 1998-ban alakult, egyéni vállalkozásból fejlődött, majd 2000-ben korlátolt felelősségű társasággá. Napjainkban a térség egyik legdinamikusabban fejlődő vállalkozása. Évi fejlődése 5-8%, melyet a vevői kör bővítésével érünk el.

Nagy hangsúlyt fektetünk a szolgáltatások minőségére és folyamatos javítására, ezért elsődlegesnek tartjuk megbízóink elvárásainak, rövid és hosszú távú igényeinek kielégítését a szervezésben és a fejlesztések terén is. Berendezéseinket és rendszerünket évről évre folyamatosan fejlesztjük. A vállalat folyamatos fejlődése köszönhető a stabil pénzügyi háttérnek, a gyors, pontos és korrekt munkavégzésnek, a jó kapcsolattartásnak és a vevői kör folyamatos bővülésének.

Munkavállalóink nagyban hozzájárulnak a cég sikerességéhez. Velük szembeni fő követelmények: megbízhatóság, magas szintű elméleti és gyakorlati ismeretek, megfelelő szakmai múlt és tapasztalat. Évről-évre különböző képzéseken vesznek részt, melyek hozzájárulnak a szolgáltatásaink javulásához. Nagy tapasztalattal rendelkezünk az egyedi és a széria gyártás területén egyaránt.

A cégnév eredete

imgA Jászmetál 2000 Kft. nevében és tevékenységében is erősen kötődik a jász hagyományokhoz, és büszkén vállalja „származását”. A jászok IV. Béla által a XIII. századi mongol dúlás utáni időkben betelepített népcsoport. Kultúráját és hagyományait 8 évszázadon keresztül megőrizte. A jászok jelképe a Lehel kürtje, amely egy elefántagyarból faragott népi kürt.

Tovább a cikkre


Sport

imgCégünk nagy hangsúlyt fektet a sport támogatására, a jászberényi kispályás labdarúgó csapat támogatásával.

Tovább a cikkre